I Februari månad detta året tog mitt liv en helt ny vändning som jag absolut inte hade räknat med. Min man valde att gå vidare i livet med någon annan och jag blev lämnad hos min mormor. När jag efter några dagar insett att detta verkligen hände på riktigt var det bara att ta fram datorn och börja söka efter ett eget boende. Idag är det i princip omöjligt att få ett boende om man inte är gjord av pengar och kan köpa en lägenhet eller ett hus, sådana resurser har jag tyvärr inte och min man kunde inte bry sig mindre om att jag blivit "hemlös". 

För någon vecka sedan fick jag höra av en bekant att det fanns en lägenhet som skulle bli ledig och att de behövde någon som kunde ta över den med kort varsel. Efter ett samtal med lägenhetsinnehavaren fick jag erbjudande om att komma och titta på den. Några dagar senare fick jag kontakt med hyresvärden som skulle kolla vem jag var innan vi bestämde något och efter ytterliggare några dagar fick jag beskedet om att lägenheten blivit min. Hyreskontraktet är påskrivet och jag ska få flytta in den 7/6.

Det roliga i denna sorgliga lilla historia är att jag ska flytta till en 2:a på ca 60 kvadrat i ett 60-tals hus med original kök och badrum. Tyvärr har jag inga bilder att visa er men det kommer när jag fått nycklarna. 

Då min man inte ville ha något kvar som påminde honom om mig fick jag i princip det mesta vi hade. Vilket innebär att jag har fått allt som är från 1940-1960-talen (även en hel del moderna saker). Det kommer bli underbart att få inreda min nya lägenhet och jag längtar otroligt mycket efter det! Tänk att jag kunde ha sådan tur i oturen. Förra året vågade jag knappt drömma om att jag skulle kunna bo i en lägenhet eller ett hus med original inredning kvar från tiden som ligger mig varmt om hjärtat.

Ni följer väl med under min resa och ser hur det blir i min nya lya när det är dags?

  Clinen


  Det ska låta, lukta och kännas som det gjorde på 1950-1960-talet! 

  Clinens gamla blogg

  Arkiv

  May 2013
  July 2012
  June 2012
  May 2012

  Kategori

  All
  Allmänt
  Foto Från Förr
  Hemma Hos Clinen
  KläDer & Accesoarer
  Köket
  Loppis
  Projekt
  Samlingar