För någon månad sedan var jag inne och läste på bloggen Retro Schmetro och där såg jag fler stolar av IKEAs Preben. Jag gratulerade till fyndet och berättade att jag endast lyckats hitta en men ville hitta fler för att få ett helt sett kring mitt köksbord. 

Plötsligt kommer det ett mail med glädjande textrader. Retro Schmetro kan tänka sig att sälja vidare stolarna till mig och hennes mor som hade fått några av dem var villig sälja även hon. Utan att tveka en sekund tackade jag JA och blev 3 Prebenstolar rikare! 

Som tur är bor min vän i Göteborg så han skulle hämta dem åt mig och förvara dem tills vi kunde komma upp och hämta dem. Samma dag som min vän skriver att de ska hämta upp stolarna ringer han mig och frågar om vi ska vara hemma. Då åker "tokstollen" ner till Skåne med en vän bara för att lämna av mina stolar och sedan åka hem till Göteborg igen. Mycket tacksam och glad tog jag emot stolarna och bytte genast kring köksbordet. Vilken fröjd för ögat! (Ni minns kanske hur det såg ut innan?)

Nu ser det hemtrevligt och härligt ut i köket tycker jag (om man bortser från den tråkiga förlängningssladden på golvet). Stolarna och bordet matchar varandra väldigt bra.
Vad tycker Ni? Visst blev det en stor förbättring?
21/5/2012 03:29:18 am

Mycket mycket fint, bra kap där! ;)

Reply
23/6/2012 08:00:03 pm

Myyyyycket snyggt.

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Clinen


  Det ska låta, lukta och kännas som det gjorde på 1950-1960-talet! 

  Clinens gamla blogg

  Arkiv

  May 2013
  July 2012
  June 2012
  May 2012

  Kategori

  All
  Allmänt
  Foto Från Förr
  Hemma Hos Clinen
  KläDer & Accesoarer
  Köket
  Loppis
  Projekt
  Samlingar